Home

Είπαν για το radiokisamos

Michalis Terzis
7 Νοεμβρίου ·
Ευχαριστώ θερμά το πολύ καλό RADIO KISSMOS — που εκπέμπει από τα Χανιά της Κρήτης για τον Κόσμο και τον καλό, παλιό μου φίλο : ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ για το εξαιρετικό αφιέρωμα, που εξέπεμψε από τους Ραδιοθαλάμους του την (29.Οκτωβρίου.2019 09.11. το βράδυ) αφιερωμένο στο έργο μου.Πάντα στις επάλξεις των Ραδιοκυμάτων ο Γιάννης – μαζί με την Ελένη- αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας στις εκπομπές του, που αντικείμενό τους έχουν τα δρώμενα σε όλες σχεδόν τις μορφές τέχνης και λόγου.Ευχαριστώ πολύΧαιρετώ σας

Ο χρήστης Αννα Μπουκουβαλα είναι με τους Anna Boukouvala και Giannis Katsikandarakis.
9 Ιουνίου ·
Αυτό που έγινε απόψε, στο πρόσωπο μου,και ιδιαίτερα στις δισκογραφικές μου δουλειές ,ήταν άνευ προηγουμένου, δεν έχω λόγια να εκφράσω , δεν ξέρω πως να βγάλω αυτή την μεγάλη υποχρέωση, βασικά στον ραδιοφωνικό παραγωγό και ιδιοκτήτη του ράδιο Κίσσαμος,Γιάννη Κατσικανδαράκη , καθώς και στον σταθμό ράδιο Κίσσαμος,https://radiokisamos.eu/…. Ο εξαίρετος ,ο υπέροχος Γιάννης Κατσικανδαράκης απόψε έβαλε τα γυαλιά σε όλους.Ειλικρινά δεν έχω γνωρίσει τέτοιον άνθρωπο,είμαι βαθιά συγκινημένη,το Ευχαριστώ από καρδιάς είναι λίγο, να είσαι πάντα καλά αγαπημένε μου φίλε Γιάννη ,μου έδωσες μεγάλη χαρά. Τα τραγούδια μου τα ξέρω και τα ακούω κάθε μέρα, αλλά το αφιέρωμα που επιμελήθηκες σήμερα είναι πολύ ωραία δουλειά με σεβασμό προς τους καλλιτέχνες, από ένα ραδιόφωνο σαν το δικό σου με την μεγάλη εμβέλεια και απήχηση που έχει. Να είσαι πάντα καλά και να μας διασκεδάζεις με τα όμορφα ακούσματα.Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά αλλά δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες μου.

24-11-2019 20:58
ΠΕΤΣΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΕΡΑ:

Καλησπέρα σας, Έλενα και Γιάννη, θερμές ευχαριστίες, συγχαρητήρια για τις εκπομπές σας!
24-11-2019 21:56
ΠΕΤΣΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΕΡΑ:

Έχω λάβει τόσα πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα για την αποψινή σας εκπομπή, όσα δεν έχω λάβει από καμία άλλη παρουσίαση της δουλειάς μου. Σας ευχαριστώ πολύ!

24-11-2019 22:47
ΠΕΤΣΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΕΡΑ:

Εγώ σας ευχαριστώ για το υπέροχο αφιέρωμα! Οι ακροατές θα πρέπει να σας ευγνωμονούν για την ποιότητα που εκπέμπετε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Dimitris Sxoinoplokakis Μπράβο στο φίλο μας το Γιάννη και στο Radiokisamos!!!

Θάνος Μπένος:

Καλησπέρα σε όλους τους ακροατές!Λένα και Γιάννη ,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και  δημόσια για την τόσο όμορφη εκπομπή!!!!Εύχομαι καλές εκπομπές και  καλές γιορτές!!!!

Γιολάντα Δαναού Παρακολουθησα κι αλλες φορες εκπομπες σου και χαιρομαι πολυ που προαγεις το καλο ελλ’νικο τραγουδι!!! Οι μουσικες σου επιλογες, ασυναγωνιστες!!!!
Maria Papadaki A Και πάλι ευχαριστώ Γιάννη! Ήταν πολύ όμορφα όλα!!!

Αννα Μπουκουβαλα
9 Ιουνίου
τι λέτε, θα μας ακούσετε???? <3
Στην ζωή,υπάρχουν και Άνθρωποι,που λειτουργούν με ανιδιοτέλεια, με γνώμονα και οδηγό το συναίσθημα,την αγάπη,το μεράκι σε αυτό που κάνουν,την σωστή κριτική για πρόσωπα και καταστάσεις.Αυτό το τολμά και το κάνει πράξη ο Γιάννης Κατσικανταράκης και το ράδιο Κίσσαμος.Αύριο Κυριακή στις 9 το βράδυ,θα ακουστούν και οι τρεις δισκογραφικές δουλειές μου,με λίγα λόγια τύπου συνέντευξης για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ώστε να ακουστούν όλα τα τραγούδια,του Κλωναρίδη,της Σουλτάτου και του Γιώργου Σαρρή. Σε ευχαριστώ Γιάννη από καρδιάς.Ένας σταθμός που ακούγεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.https://radiokisamos.eu/…
Lena Serdaridou ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΘΑΝΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΙΩ

Ευχαριστώ τον Γιάννη Κατσικανδαράκη και τη Λενιώ και την εκπομπή “Μελωδικά Ηχοχρώματα”για την τιμή που μου έκανε !!!!

Fotis Pikoulas
4 ώρες ·
Από καρδιάς ευχαριστώ το Ράδιο Κισαμος και τους φίλους Γιάννη καλ Λενιω Κατσικανταρακης για το αφιέρωμα στο πρόσωπο μου και στα τραγούδια που έγραψα για τα τρία σιντι ,ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕ ΜΑΓΑΠΑΣ.

Συγχαρητήρια πολλά αγαπητοί μου Γιάννη & κΚυρία Λενιώ για το αφιέρωμα στον Σπουδαίο Νίκο Ξυλούρη. Ήταν υπέροχο. Δημιουργείται οι δυό σας μια πραγματικά εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εύγε σας. χαιρετώ σας Μιχάλης Τερζής

Γειά σου αγαπητέ μου Γιάννη, ,ευχαριστώ θερμά για τις εγκάρδιες ευχές και την υπέροχη η Μαντινάδα σου. Να είσαι καλά. . Καλές επιτυχίες εύχομαι στα ερτζιανά με την υπέροχη εκπομπή

 

 

Καλημέρα αγαπητέ μου Γιάννη,, Σε ευχαριστώ θερμά εσένα την Κυρία σου και το RADIO SISSAMOS για το αφιέρωμα που έγινε για το έργο μου. Μεγάλη χαρά και τιμή μου φίλε Γιάννη. Με ειδοποίησε ένας φίλος μου στο κινητό και ωσπου να γυρίσω σπίτι και να το ανοίξω πρόλαβα το τραγούδι μου (το αγαπώ πολύ) “Το σπίτι που γεννήθηκα”. Ετοιμάζομαι να το κοινοποιήσω σύντομα . Γιατί την επαύριο της εκπομπής έφυγα για Λευκωσία όπου είχα την εκδήλωση. Υγεία και χαρά εύχομαι για σένα και την οικογένεια σου. θα μιλήσομε.. Μιχάλης

Νικήτας Βοστάνης
9 ώρες ·
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΩ ΑΠΟ ΤΟ “RADIΟKISAMOS” ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΙΩΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης Ήταν υπέροχη η εκπομπή του φίλου μας Γιάννη Κατσικανταράκη και της Λενιώς στο Radiokisamos…Όμως Νικήτα είχαν και παρουσίασαν υπέροχα τραγούδια από όλη σου τη διαδρομή!!!Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν και στο Radiokisamos και σε σένα για τα πολλά όμορφα τραγούδια που αξίζει να ακούγονται!!!
Απόκρυψη ή αναφορά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο Radio Kisamos, στον Γιάννη Κατσικανδαράκη και στην Λενιώ, για την τέλεια σχεδιασμένη εκπομπή – αφιέρωμα, την ιδιαίτερη αφήγηση αλλά και την αγάπη τους στα μουσικά μου βήματα…

Αλεξάνδρα Χειροδιακόσμηση Ωραία εκπομπή ωραία τραγούδια με νόημα .Πάντα τέτοια

Αλεξάνδρα Χειροδιακόσμηση Ωραία εκπομπή ωραία τραγούδια με νόημα .Πάντα τέτοια

27-01-2020 22:37
Δημήτριος Θωμάζος:

Τι να πώ τώρα εγώ…..σας ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου για την υπέροχη συνέντευξη και εκπομπή σου καλέ μου φίλε.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ..ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΘΑΝΟ ΜΠΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΕΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ.ΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΛΟΔΙΕΣ ΣΟΥ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Θάνος Μπένος:

Την καλησπέρα μου και στον αγαπητό φίλο Γιάννη Κατσικανδαράκη και τον ευχαριστώ δημόσια μέσα από το chat room  για την τιμή που μου έκανε σήμερα το βράδυ!!! 08-02-2020 00:08
Θάνος Μπένος:
Εμμανουέλα Χιωτάκη-Emmanuela Chiotaki Ένα μεγάλο ευχαριστω κε Giannis Katsikandarakis σε εσάς και την κα Λενιω για το αφιέρωμα ,τιμή μου που με φιλοξενήσατε στην εκπομπή σας και χάρη στη τεχνολογία καταφέραμε να μιλήσουμε από Κισσαμο μέχρι Αμερική! Όλοι εδώ εντυπωσιάστηκαν από την υψηλή πο…Δείτε περισσότερα

Εχτές το βράδυ στην συνέντευξη που δώσαμε στον http://kisamosradio.eu ακούστηκε το νέο μου τραγούδι και μιλήσαμε για όλα με τον κο Giannis Katsikandarakis και την κα Λενιω στην εκπομπή «Μελωδικά Ηχοχρώματα» .Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το αφιέρωμα και τα τραγούδια ,η ποιότητα των τραγουδιών του σταθμού είναι καταπληκτική αλλά και ο ήχος τους πολύ καλός!! Η Κισσαμος αλλά και όλη Κρήτη πρέπει να ναι περήφανη που έχει ένα σταθμό σαν αυτόν ! Να είστε καλά και με το καλό να ανταμώσουμε στην Κρήτη

Arts Culture Μπράβο Εμμανουέλα και μπράβο και στον ραδιοφωνικό σταθμό που έκανε αυτό το υπέροχο αφιέρωμα σε ακούγαμε εχτές και απολαύσαμε όλα τα τραγούδια !! Έγινε καταπληκτικό αφιέρωμα!!
2
Απόκρυψη ή αναφορά

Annette Kosmimata Καλή εβδομάδα με υγεία! Με την ΜΟΥΣΙΚΗ κάνουμε τα πιό όμορφα “Ταξίδια”!!! Όπως, χθες βράδυ ,ταξιδέψαμε μελωδικά στην μακρινή ΦΛΟΡΙΝΤΑ και επικοινωνήσαμε ,οι φίλοι της, με την αγαπημενη μας ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΙΩΤΑΚΗ, σε μία πολύ , πολύ όμορφη συνέντευξη , πλαιςιωμένη με υπεροχα τραγούδια !!! Σας ευχαριστούμε !!!

Emmanuela Chiotaki Να ειστε καλά κε Giannis Katsikandarakis για το αφιερωμα εσείς και η κα Λενιω κάνετε πολυ καλή και ποιοτικ δουλειά. Τιμή μου που συμμετειχα σε μία απο τις εκπομπές σας, σας ευχομαι καλό καλοκαίρι και με το καλό να ανταμώσουμε στη Κρήτη και στην όμορφη Κισσαμο!!

Θερμά συγχαρητήρια κ. Γιάννη και κα Λενιώ Κατςικανδαράκη, για την πολύ όμορφη συνέντευξη με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, μουσικό, τραγουδοποιό ?ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΙΩΤΑΚΗ!!! ?Πολύ ωραία επιλογή τραγουδιών, ωραίος ήχος,εύστοχες ερωτήσεις και γενικά, μια συνέντευξη απο καρδιάς, με ποιότητα,υψηλού επιπέδου!!!! ✨✨?

Kostas Fiotakis Μπράβο σας Γιάννη κ Λενιω…που δίνεται βήμα σε δικά μας παιδιά !!!!Σας αξίζουν συγχαρητήρια!!!!Δεν το κάνουν πολλοί αυτό….Εύχομαι μια τέλεια εκπομπή…φιλιά σε σας κ στην Εμμανουέλα. ?

Βάσω Αλλαγιαννη Σας ευχαριστώ πραγματικά πολύ όμορφη εκπομπή και ωραίες επιλογές κάνετε! Να είσαστε πάντα πολύ καλά! Σας ακούω με ενθουσιασμό! Μου κάνατε όμορφο το βράδυ μου! Καλή συνέχεια!!!!

Βάσω Αλλαγιαννη Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω μέσα από την εκπομπή σας! Υπέροχη εκπομπή και πολύ όμορφες η επιλογές σας! Με ξαφνιάσατε με την επιλογή των παλιών μου τραγουδιών! Πάντα να κάνετε όμορφες εκπομπές και να είστε καλά!!! Καλό βράδυ καλό ξημέρωμα!!! Όσο για τα δύσκολα…κι αυτά θα περάσουν…έχουμε περάσει πολλά και τα καταφέραμε!!!

Νικος Ανδρουλακης Φίλε Γιάννη ότι και να πω είναι λίγο! Σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύ ωραία εκπομπή! Πήρα πολλά μην από φίλους που μας άκουγαν! Έχεις χαιρετισμούς από τον Λίνο και από τον Αντώνη! Νάμαστε καλά με ωραίες μουσικές και τραγούδια να ταξιδεύει ο νους…Καλή βραδιά και τους χαιρετισμούς μου στην Λενιώ..

Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης
είναι με το χρήστη
Vasilis Andrikopoulos
και
3 ακόμη
.
19 Δεκεμβρίου στις 12:20 π.μ.  ·
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μουσικό παραγωγό του Radio Kisamos Γιάννη Κατσικανδαράκη
Giannis Katsikandarakis

για την αποψινή πρώτη ραδιοφωνική παρουσίαση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού μας ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ”
από την όμορφη εκπομπή του” Μουσικά ταξίδια”. Πάντα επιτυχίες Γιάννη!!!

Giannis Schinoplokakis
Μπράβο
σου Γιάννη που προωθείς νέους διμιουργούς στα καλά ελληνικά τραγούδια

 

Facebook